VIDEO O femeie a pus pe jar autoritățile, amenințând că se aruncă de la etaj

O femeie de 47 de ani a pus pe jar, în această dimineață, serviciile de salvare și poliția din Buzău, după ce a ieșit la o fereastră a apartamentului său situat la etajul trei al unui bloc țipând din toate puterile că intenționează să-și ia zilele. Incidentul a avut loc în cartierul Micro 14, iar vecinii speriați de strigătele femeii au sunat imediat la 112.

Câțiva polițiști ajunși la fața locului au încercat, fără succes, să poarte un dialog cu aceasta, însă au fost întâmpinați cu injurii și cu amenințarea că, dacă vor forța ușa locuinței pentru a intra în casă, se va arunca imediat în gol. În speranța că vor reuși să o calmeze pe femeia extrem de agitată, martorii scandalului care spun că vecina lor a mai avut în trecut astfel de ieșiri au anunțat-o pe sora sa, însă nici demersurile acesteia nu au dus la rezultatul sperat.

Nici mama femeii nu a reușit să o convingă să plece de la fereastră. Polițiștii nu au putut afla motivul real al protestului. Buzoianca se plângea ba că este hărțuită de mai mulți bărbați, unii cu funcții mari, dar că poliția nu ar soluționat sesizările, ba că a fost nedreptățită de o judecătoare, care nu i-a dat câștig de cauză în procesul de divorț.


Revenim cu detalii.

Fii Reporter