VIDEO Descinderi de amploare, la palatul clanului Vanghele. Mascații au controlat până și în canalizare

Proprietatea de pe Bulevardul Republicii a lui Liviu Andronache, zis Vanghele, unul dintre cei mai de temut interlopi ai Buzăului, a fost luată cu asalt în această dimineață de ofițeri DIICOT, sprijiniți de mascați din Poliție și Jandarmerie.

Peste 20 de lucrători ai DIICOT, din Poliţia Română şi Jandarmerie au pătruns în locuinţa lui Liviu Andronache, la ora 6.00. Ei au luat la periat atât imobilul cu trei etaje, podul casei, canalizările de sub gospodărie dar şi anexele.

Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 11.00, când oamenii legii s-au retras fără să fi operat reţineri de persoane ori ridicări de probe. Anchetatorii nu au divulgat deocamdată motivul descinderii, însă nu este exclus ca acţiunea să fie parte a unei anchete privind deţinerea ilegală de arme.

În 2011, Liviu Andronache, zis Vanghele, a fost codamnat la închisoare, pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Interlopul buzoian era capul unei reţele care se ocupa de racolarea unor tinere duse apoi în străinătate şi obligate să se prostitueze.

 

Fii Reporter