sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Bătaie pe terasa unui local între două clanuri, în Vinerea mare

Bătaie pe terasa unui local între două clanuri, în Vinerea mare

Facebook
Twitter
Email

Un scandal mostru s-a iscat astăzi, în jurul orei 12, în zona unui bar din cartierul buzoian Dorobanţi. Două clanuri s-au luat bătaie cu bâte, lanţuri şi cutite, spun martorii, şi au făcut prăpăd pe terasa localului. Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au venit urgent în zonă ca să calmeze spiritele. Cel puţin şase persoane au fost rănite în urma altercaţiei şi au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău, unde au primit îngrijiri.

Familiile tinerilor răniţi povestesc că, în jurul 12, aproximativ 15 tineri din „clanul sportivilor”, înarmaţi cu bâte, lanţuri şi cuţite, i-au luat la bătaie pe cei cinci tineri de etnie romă care se aflau pe terasa localului. Unul dintre agresori, spun martorii, este Dragoş Ţintă, fiul unui om de afaceri buzoian.

Martorii au privit îngroziţi toată scena, până când politistii i-au despărţit pe bătăuşi. În acest moment, Poliţia se află în căutarea agresorilor.

Citeşte şi VIDEO Imagini incredibile cu scandalul dintre interlopi. Vezi ce reacţie au avut rudele celor bătuţi

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.