ULTIMA ORĂ: Un bărbat de 54 de ani s-a înecat la Ciocârlia

FOTO: Tatiana Botita

Tragedie pe râul Buzău după ce un barbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea buzoiană Cochirleanca, s-a înecatl pe o baltă excavată de lângă municipiul Buzău. Victima venise în vizita la fiul său, la o stână din comuna Vadu Paşii, şi a vrut să facă o baie ca să scape de caniculă.

Toropit de soarele puternic al amiezii, bărbatul de 54 de ani a plecat la scăldat împreună cu fiul său la o groapă excavată de lângă râul Buzău. El nu a ţinut seama că în unele locuri apa depăşeşte chiar şi trei metri, iar la un moment, fiul său, nu l-a mai zărit.

Alertaţi, pompierii sosiţi la fața locului cu o barcă,  l-au căutat minute în șir. Găsit destul de repede, bărbatul a fost scos la mal şi resuscitat zeci de minute de către un echipaj de la Serviciul de la Ambulanţă Buzău.

UPDATE

Eforturile medicilor au fost însă în zadar întrucât bărbatul a murit. Martorii au declarat că fiul bărbatului ar fi încercat să-şi ajute tatăl însă nu a reuşit.

Balta pe care s-a produs nenorocirea, denumită de către localnicii din Vadu Paşii „La tuburi” , s-a format recent, în  urma excavărilor din zonă si a ploilor abundente,.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI