miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Accident grav pe E85, la Crucea Comisoaiei. Două persoane au murit iar alte patru au fost rănite

VIDEO Accident grav pe E85, la Crucea Comisoaiei. Două persoane au murit iar alte patru au fost rănite

Facebook
Twitter
Email

Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri după-amiază pe DN2 E85, între Buzău și Râmnicu Sărat, în zona Comisoaia. Din primele cercetări, reiese că un autoturism în care se aflau cinci persoane a a fost lovit violent din spate de un microbuz de călători și proiectat câțiva metri în afara părții carosabile.

Două dintre persoanele aflate pe bancheta din spate a autoturismului un fost prinse între fiarele contorsionate și au murit din cauza rănilor suferite, fiind nevoie de intervenția celor de la Descarcerare pentru scoaterea lor din epava mașinii.

Ceilalți trei ocupanți ai acesteia și un pasager aflat în microbuzul de călători au fost transportați cu ambulanțele la spital având răni ceva mai ușoare.

Timp de câteva zeci de minute, pe durata intervenției salvatorilor și efectuarea cercetărilor, circulația în zona tragediei a fost dirijată pe un singur fir de către polițiștii rutieri.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură