joi, 29 februarie, 2024

Trupa Voltaj va cânta la Buzău, în noaptea dintre ani

Trupa Voltaj va cânta la Buzău, în noaptea dintre ani

Facebook
Twitter
Email

Formația nu este singura supriză pregătită de organizatori pentru buzoienii care vor petrece în Piața Dacia. Prezentatorii evenimentului va fi Cristi Brancu și Mădălina Manolache.

Buzoienii sunt asteptați în Piața Dacia pentru a petrece alături de ariști celebri trecerea dintre ani. Organizatorii dau asigurări că nu vor lipsi șampania, artificiile și muzica bună.

Trupa Voltaj va fi capul de afiș al concertului de Revelion din centrul municipiului Buzău. Călin Goia și trupa sa vor interpreta la Buzău cele mai cunoscute piese din repertoriu, dar și melodii mai noi.

Alte nume cunoscute care vor cânta de Revelion sunt Liviu Teodorescu & Band, Elisabeta Turcu și Alessia. Alături de ei vor urca pe scena din fața Primăriei numeroși alți interpreți locali.

Este vorba de Lucia Dumitrescu, Mădălina Manolache, Maria Dumitru, Gabriela Bolocan, Maria Dumitru, Mirela Ursache, Livia Bănică și Angela Bălașa.

Seria de recitaluri va începe la ora 19.00, cu îndrăgiți artiști locali, și se va termina după ora unu noaptea. Prezentatorii evenimentului va fi Cristi Brancu și Mădălina Manolache.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.