joi, 29 februarie, 2024

Trei tineri au fost reținuți de Poliție, după o altercație la care a luat parte și un minor

Trei tineri au fost reținuți de Poliție, după o altercație la care a luat parte și un minor

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au reţinut trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, toţi din municipiului Buzău, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Cazul a fost sesizat Poliţiei la acest sfârşit de săptămână, atunci când pe fondul unor discuţii contradictorii dintre un minor de 14 ani şi un tânăr în vârstă de 28 de ani, ambii din municipiul Buzău, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Buzău, doi bărbaţi în vârstă de 28 şi 30 de ani, ar fi avut un conflict cu minorul şi cu un alt buzoian în vârstă de 31 de ani, împrejurare în care aceştia s-ar fi lovit reciproc în mai multe rânduri, s-ar fi manifestat zgomotos şi ar fi tulburat ordinea publică.

A fost întocmit dosar penal, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate şi a probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, ieri, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Cercetările continuă, urmând ca bănuiţii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea luării măsurilor legale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.