miercuri, 24 aprilie, 2024

Trei persoane au ajuns la spital, după un accident cu trei autoturisme

Trei persoane au ajuns la spital, după un accident cu trei autoturisme

Facebook
Twitter
Email

Cauza accidentului de la Vernești ar fi o depăsire riscantă efectuată de un tânăr șofer care, la peste 100 de kilometri pe oră, a pierdut controlul mașinii, după care a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin o alta mașină care circula regulamentar.

Șoferul celei de-a treia mașini implicate în accident și pasagera din dreapta au scăpat ca prin minune, după ce au fost acroșați de aceeași mașină scăpată de sub control, autovehiculul fiind proiectat pe un câmp de pe marginea carosabilului.

În timp ce conducea un autoturism pe DN 10, pe direcția Buzău către Nehoiu, un șofer de 22 ani, din Scorțoasa, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus.

Unul dintre acestea era condus de către un șofer de 24 de ani din Prahova, iar la volanul celuilalt se afla un tânăr de 23 de ani din județul Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului buzoian, a șoferului de 23 de ani din Cluj și a pasagerului acestuia, un bărbat de 53 de ani, toți fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor buzoieni, unul dintre răniți a suferit o fractură deschisă la un picior, el fiind transportat de o ambulanță în stare gravă la Spitalul Județean din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La acest moment traficul încă se desfășoară dirijat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.