duminică, 25 februarie, 2024

Trei minori din Rămnicu Sărat, intoxicați cu otravă pentru șobolani

Trei minori din Rămnicu Sărat, intoxicați cu otravă pentru șobolani

Facebook
Twitter
Email

Trei minori din cartierul Zidari din municipiul Râmnicu Sărat au fost transportați de urgență la spitalul municipal din localitate după ce au înghițit grâușor otrăvit pentru șoareci. Copiii cu vârste cuprinse între șapte și opt ani care prezentau simptome specifice intoxicării cu o substanță toxică au fost transferați la spitalul de copii Grigore Alexandrescu din capitală.

Doi dintre minori se aflau în vizită la cel de-al treilea copil din cartoerul Zidari situat la periferia municipiului Râmnicu Sărat.

La un moment dat cei trei minori lăsați nesupravegheați au descoperit un borcan cu grăunțe otrăvite din care au mâncat până li s-a făcut rău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău,Mihai Drăghiciu, în cauză s-a dechis un dosar penal pe nimele proprietarilor locuinței pentru vătămare corporală din culpă.

Deși starea minorilor nu s-a agravat, ei au fost transferați la un spital de copii din capitală pentru analize suplimentare și pentru determinarea exactă a substanței otrăvitoare cu care s-au intoxicat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.