joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Trei constănțeni, prinși la Brăila după ce au furat la Râmnicu Sărat nouă telefoane mobile

VIDEO Trei constănțeni, prinși la Brăila după ce au furat la Râmnicu Sărat nouă telefoane mobile

Facebook
Twitter
Email

În această dimineaţă, în urma colaborării poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Buzău şi Brăila, s-a reuşit prinderea a trei suspecţi de furt, cu vârste între 33 şi 25 de ani, toţi din judeţul Constanţa. Cei trei tineri sunt suspectaţi că în data de 4 septembrie, în jurul orei 05.30, au pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-un centru de telefonie mobilă din municipiul Rm. Sărat şi au sustras nouă telefoane mobile, în valoare totală de 5.000 de lei.

Imediat după sesizarea furtului, poliţiştii au pornit pe urma suspecţilor. Autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost dat în consemn dispozitivelor de siguranţă publică de pe raza judeţului Buzău şi a judeţelor limitrofe, fiind depistat de poliţiştii brăileni, pe raza municipiului Brăila. Asupra celor trei constănţeni au fost găsite telefoanele sustrase.

Suspecţii au fost preluaţi de o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în vederea continuării cercetărilor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.