miercuri, 21 februarie, 2024

Trei brăileni, autorii spargerilor date unor magazine de telefoane din Buzău

Trei brăileni, autorii spargerilor date unor magazine de telefoane din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Trei brăileni în vârstă de 19, 24 şi 26 de ani sunt principalii bănuiţi în cazul unui furt dintr-un magazin de pe raza municipiului Buzău. Aceștia sunt bănuiţi că la sfârşitul lunii septembrie ar fi sustras un telefon dintr-o societate comercială din Buzău, prejudiciu estimat la 3.500 de lei.

Cei trei au fost identificați și prinși în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Buzău în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov.

În urma documentării activităţii infracţionale a celor trei s-a stabilit că aceștia ar fi principalii bănuiţi de comiterea altor două furturi din societăţi, fapte comise în perioada august – septembrie.

În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei trei tineri, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu cei trei în stare de arest, după ce ar fi comis fapte asemănătoare pe raza judeţului Braşov.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.