miercuri, 24 aprilie, 2024

Trei autoturisme au fost avariate de un copac rupt în timpul furtunii

Trei autoturisme au fost avariate de un copac rupt în timpul furtunii

Facebook
Twitter
Email

Mai mulți buzoieni și-au găsit mașinile distruse în parcare, duminică după-amiază, în municipiul Buzău. Din cauza rafalelor de vânt și a ploii tirențiale, un copac s-a rupt și a căzut peste trei autoturisme aflate în parcare.

Incidentul s-a produs în zona Aleei Paltinilor, din cartierul Micro 14. La fata locului au intervenit cinci subofițeri cu o autospecială, pentru a înlătura copacul. Nu au fost victime, autoturismele fiind parcate la momentul producerii evenimentului.

Pe durata codurilor galbene si portocalii, pompierii de la ISU Buzău au fost solicitați în mai multe situații de urgență. În satul Dâmbroca, comuna Săgeata, trei case au fost inundate. La Stăncești, comuna Vadu Pașii, patru case au fost inundate.

Mai multe străzi din municipiul Buzău au fost inundate, iar în câteva locuri apa a pătruns în gospodării. Pe strada Viilor, două case au fost inundate și a fost nevoie de intervenția forțelor de la ISU Buzău.

Meteorologii au schimbat atenționarea trimisă pentru Buzău, astfel că județul s-a aflat sub avertizare Cod Portocaliu până aproape de ora 20.00. Au fost averse torențiale care au depășit 40 de litri pe metrul pătrat în estul județului Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.