duminică, 21 aprilie, 2024

Tratamentul „minune” care te transformă în „Zombie”. Vezi cum arată o femeie după o ședință de patru minute la solar!

Tratamentul „minune” care te transformă în „Zombie”. Vezi cum arată o femeie după o ședință de patru minute la solar!

Facebook
Twitter
Email

O profesoară de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, a ajuns direct pe patul de spital după o ședință de tratament cosmetic la un salon din localitate. Femeia reclamă că aparatul de bronzat s-a defectat și i-a produs în doar câteva minute arsuri de gradul doi pe față și pe torace. Aura Damian povestește că nu era pentru prima data când a ales să se bronzeze artificial. Femeia spune că a ales o sedință de maxim 10 minute, însă după numai patru minute a simțit că i se aprinde pielea din zona fetei si a pieptului. ”M-am speriat pentru că mă ustura rău fața. Când m-a uitat uitat în oglindă nu mi-a venit să cred cum arătam”, spune femeia.

Crezând că este vorba doar de o irirtație, tânăra a plecat acasă dar spre seară a început coșmarul. Zonele arse au început să se înroșească iar pielea s-a umflat, durerile devenind insuportabile.

Atunci femeia a apelat la ajutorul medicilor pentru îngrijiri. „A fost internată cu arsuri destul de grave pe față și torace și mai mult tânăra a acuzat amețeli și probleme neurologice.În urma tratamerntului administrat starea pacientei s-a mai ameliorat dar cu toate acestea poate rămâne cu sechele”,    a declarat medicul Mariana Dogaru, de la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Victima a cerut explicații proprietarului și administratorului dar aceștia nu vor să-și recunoască vina și se acuză unul pe celălalt. Salonul groazei este acum închis iar patronii nu mai sunt de găsit.

Tânăra va avea nevoie de numeroase zile de tratament până când rănile i se vor vindeca iar cel puțin un an numai are mai are voie să se expună la soare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton