vineri, 26 aprilie, 2024

Transport gratuit pentru suporterii buzoieni la meciul de handbal dintre SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa

Transport gratuit pentru suporterii buzoieni la meciul de handbal dintre SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa

Facebook
Twitter
Email

Suporterii buzoieni pot susține echipa de handbal feminin din cadrul SCM Gloria Buzău la meciul pe care îl va disputa sâmbătă, 13 ianuarie, în Sala Sporturilor din Constanţa, în compania clubului Neptun din localitate. Pentru a efectua deplasarea, suporterii trebuie să se prezinte cu un act de identitate la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Pentru cea mai importantă deplasare a sezonului, SCM Gloria Buzău va beneficia de o sponsorizare care constă în deplasarea gratuită a tuturor susţinătorilor echipei buzoiene care doresc să asiste la întâlnirea cu CSU Neptun Constanţa, meci programat în cadrul etapei a XVI-a, a Diviziei A la handbal feminin.

Ora plecării spre Constanţa va fi stabilită în curând, în funcţie de ora la care va fi programată întâlnirea dintre SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa. Pentru a efectua deplasarea, suporterii buzoieni trebuie să se prezinte cu un act de identitate la sediul Arena Buzoiană, aflat la parter, în incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, în următorul interval orar: 11:00-17:00, de luni, 8 ianuarie; până joi, 11 ianuarie.

Înaintea confruntării directe, SCM Gloria Buzău ocupă primul loc în ierarhia Diviziei A, cu 42 de puncte din tot atâtea posibile, în timp ce CSU Neptun Constanţa se află pe poziţia secundă, cu şase puncte mai puţin. În tur, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, SCM Gloria Buzău s-a impus la trei goluri diferenţă, scor 28-25.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.