joi, 29 februarie, 2024

TransBus anunță înființarea unor linii de autobuz înspre trei comune de lângă Buzău

TransBus anunță înființarea unor linii de autobuz înspre trei comune de lângă Buzău

Facebook
Twitter
Email

Autobuzele TranBus vor ajunge și la Ulmeni, Costești și Gherăseni. Societatea de transport are deja autobuzele necesare, iar întocmirea documentației de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră este în curs de finalizare.

Societatea de transport local a făcut anunțul pe care îl așteptau de multă vreme locuitorii din zonele Ulmeni, Costești și Gherăseni.

Astfel, începând cu data de 1 noiembrie, TransBus va opera serviciul de transport public local și în cele trei localități. De asemenea, se fac demersuri pentru alte patru localități din apropiere de municipiul Buzău.

Odată cu achiziționarea autobuzelor hibrid, societatea de transport are la dispoziție inclusiv autobuzele ce vor opera pe rutele respective. La acest moment mai trebuie făcute doar demersurile de aderare la Asociația de Dezvoltare Intercomunitatră.

Biletele vor fi disponibile la partenerii TransBus de pe raza comunei Tisău, cât și la centrele de emitere bilete și abonamente.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.