miercuri, 24 aprilie, 2024

Trans Bus își mărește flota de autobuze ca să poată înființa trasee preorășenești

Trans Bus își mărește flota de autobuze ca să poată înființa trasee preorășenești

Facebook
Twitter
Email

În scurt timp vor sosi la Buzău toate autobuzele second-hand achiziţionate de Trans Bus. Cele articulate vor intra în ţară în luna ianuarie 2018 şi vor fi folosite în principal pe noile rute extinse în afara oraşului. După ce vor fi achiziţionate şi autobuzele noi prevăzute pentru anul viitor, flota societății de transport urban de călători va ajunge la 110 autobuze.

Cinci autobuze VDL Ambassador din al doilea lot au sosit deja în curtea Trans Bus iar alte cinci sunt la intrare în țară. Încă cinci vor ajunge în primele zile ale anului viitor. Vor mai fi încă nouă autobuze articulate.

Acestea pot transporta o sută de călători iar cu ajutorul lor aria de acţiune a Trans Bus s-ar putea extinde semnificativ către localităţi din apropierea municipiului.

Se are în vedere asigurarea unui transport rapid şi eficient pentru navetişii din localităţile mai apropiate de municipiu, care lucrează în oraş.

Extinderea traseelor urbane în afara oraşului va respecta toate rigorile legii pentru a nu încălca drepturile contractuale ale transportatorilor judeţeni.

Împreună cu autobuzele existente, cu cele second-hand achiziţionate în acest an şi cu cele noi, care vor fi cumpărate anul viitor, flota Trans Bus va ajunge la 110 autobuze.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.