Trans Bus Buzău înființează noi linii de autobuz

Trans Bus va avea în curând o nouă linie de autobuz. Va porni de la gara CFR, va străbate centrul orașului şi va ajunge până la Scurteşti, comuna Vadu Pașii. De asemenea, va fi creată o linie specială, care îi va transporta pe muncitori înspre și dinspre zona industrială. Preţurile practicate de operatorul de transport sunt mult mai mici decât cele practicate acum de operatorul privat.

Pentru a veni în sprijinul muncitorilor şi al elevilor care trebuie să facă zilnic naveta, societatea de transport urban din Buzău va înfiinţa traseul numărul 11, care va circula de la gara CFR, prin centru, Bd. Unirii, pod Mărăcineni, Autorolla, V. Paşii, Stănceşti, Scurteşti și retur.

Preţul pe care navetiştii îl vor plăti pentru o cursă este stabilit la jumătate față de tariful practicat în acest moment de societatea privată care asigură aceleaşi servicii. Tot în luna martie va deveni funcţională şi o linie specială care îi va transporta în zona industriala pe muncitorii navetişti.

Veşti bune ar putea veni şi pentru locuitorii celorlalte comune învecinate municipiului. Trans-Bus urmăreşte să cumpere noi autobuze pe care să le trimită în prima fază înspre Verneşti, Gălbinaşi şi Poşta Câlnău, iar ulterior înspre Costeşti şi Merei.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI