joi, 18 aprilie, 2024

Trans-Bus a început eliberarea abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Iată care sunt actele necesare

Trans-Bus a început eliberarea abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Iată care sunt actele necesare

Facebook
Twitter
Email

Societatea de transport urban din municipiul Buzău a început eliberarea abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii vor fi în primul rând pensionarii cu venituri de până în 2.500 de lei, elevii dar şi persoanele care beneficiază de legi speciale.

Elevilor le vor fi eliberate abonamentele la şcoală, în timp ce restul categoriilor vor trebui să le ridice de la centrele amenajate special de Trans-Bus.

Trans-Bus, societatea de transport urban din orașul Buzău, anunţă că în perioada 19-28 aprilie 2017, se vor elibera abonamentele de călătorie cu titlu gratuit. Beneficiarii acestei hotărâri a Consiliului Local sunt pensionarii cu o pensie de până la 2.500 lei, elevii cu domiciliul în municipiul Buzău care sunt înscrişi la o unitate de învăţământ din municipiul Buzău şi persoanele care beneficiază de prevederile legilor sociale speciale.

Distribuirea abonamentelor de călătorie pentru elevii cu domiciliul în municipiul Buzău se va face în școlile și liceele din oraș.

Actele necesare eliberării abonamentelor pentru pensionari sunt actul de identitate – copie şi original – copie talon de pensie din luna curentă sau precedenta şi declaraţie de consimţământ care se poate descărca online de pe site-ul instituției, dar este disponibilă şi la punctele de vânzare a abonamentelor.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, eliberarea abonamentelor în cele 4 puncte deschise suplimentar – Piața Centrală (zona cântar) – Piața Crâng (cort) – Piața Dorobanți (hala legume) – Bazar (buzunar dreapta) SE SISTEAZĂ temporar, rămânand deschise punctele din Cart. Micro 14, Gară și sediul Trans Bus, au anunțat reprezentanții societății.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.