VIDEO Tragedie la nuntă. O tânără și-a pierdut viața în timp ce se întorcea cu o prietenă de la furatul miresei

O tânără de 18 ani, din Glodeanu Siliștea, și-a pierdut viața și o alta se află în stare gravă la spital după ce s-au răsturnat cu mașina pe DC 102 I, azi-noapte, între Smârdan și Cârligu. Fetele se aflau într-un convoi de mașini care venea de la discoteca din Smârdan, acolo unde petrecuseră câteva minute cu mireasa și se întorceau la nuntă, la Hanul lui Ovidiu, când tânăra de 18 ani, din cauza vitezei excesive, se pare, a pierdut controlul volanului iar mașina s-a răsturnat pe câmp.

Florentina Cristina Stoica se afla la volanul unui autoturism marca Opel, iar pe scaunul din dreapta se afla o prietenă de-a ei în vârsta de 19 ani. La ieșire din satul Smârdan, imediat ce drumul asfaltat s-a terminat, tânăra a apăsat pedala de accelerație prea tare, cu gândul să nu rămână în urma convoiului.

Deși fusese sfătuită să nu conducă cu viteză, Florentina, care tocmai își luase permisul de conducere de 2 luni, nu a ținut cont de asta, a pierdut controlul mașinii, a lovit un plop de pe marginea drumului și s-a răsturnat cu mașina de câteva ori pe un drumul de piatră, potrivit smeeni.com. Impactul a fost foarte puternic, iar rănile suferite i-au curmat viata.

Șoferița a decedat pe loc iar cealaltă tânără care o însoțea, în vârstă de 19 ani, are fractură deschisă la picior, fiind scoasă din mașină de un nuntaș. Poliția și un procuror criminalist urmează să stabilească cu exactitate împrejurările evenimentului rutier.

Fii Reporter