miercuri, 24 aprilie, 2024

Doi tineri romi au ajuns la spital după ce au intrat cu BMW-ul în copacii de pe marginea drumului

Doi tineri romi au ajuns la spital după ce au intrat cu BMW-ul în copacii de pe marginea drumului

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs în jurul orei 19.00, pe DN 22 în afara localității Râmnicelu. Un autoturism a părăsit carosabilul și s-a izbit de arborii de pe marginea drumului. Un autoturism BMW în care se aflau doi tineri s-a lovit de un copac de pe marginea șoselei apoi a ricoșat în altul.

În urma impactului, elemente de caroserie au fost împrăștiate pe șosea iar motorul mașinii s-a desprins și a fost aruncat la câțiva metri distanță de locul accidentului.

Deși coliziunea a fost extrem de puternică, ocupanții autoturismului, șoferul de 24 de ani și un pasager de 22 de ani, din Râmnicelu, au scăpat doar cu câteva leziuni ușoare, fiind scoși conștienți din mașină și transportați la spital cu ambulanța.

Cei doi se îndreptau spre Boldu când, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul direcției. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.