sâmbătă, 15 iunie, 2024

Tot ce trebuie să știi despre creditele nebancare: când și cum te împrumuți 

Tot ce trebuie să știi despre creditele nebancare: când și cum te împrumuți 

Facebook
Twitter
Email

Se întâmplă de multe ori ca nevoile și responsabilitățile financiare lunare să îți depășească posibilitățile de plată, situație în care este bine să te poți baza pe un plan de urgență care să te scoată din impas. Creditele nebancare au apărut tocmai ca soluție pentru aceste situații neprevăzute pentru a te ajuta să îți gestionezi mai bine finanțele fără ca împrumutul să îți afecteze bugetul pe termen lung. Descoperă care sunt pașii pentru a accesa un credit online și care sunt situațiile în care îl poți folosi în așa fel încât să te folosești responsabil de această formă de ajutor! 

Ce sunt creditele online

Creditele online sau liniile de credit nebancare pentru nevoi personale sunt soluții de finanțare rapidă dezvoltate ca alternativă la împrumuturile bancare clasice. Mai rapid, mai ușor și fără condiții de eligibilitate stricte poți obține sume cuprinse între 200 și 5.000 de lei pe care să le folosești în orice scop dorești, fără limite sau restricții. 

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a accesa un credit

Fără birocrație, termene îndelungate sau drumuri la instituție, tot ce trebuie să faci pentru a obține un credit online este să accesezi platforma 12 rate unde vei fi invitat să îți creezi un cont, în cazul în care nu ai deja unul. Introduci datele personale, te înregistrezi, selectezi produsul financiar dorit și stabilești care este suma de care ai nevoie și ce număr de rate este mai potrivit pentru tine. 

 

Ulterior, mai rămâne doar să completezi cererea de credit cu datele solicitate, să o trimiți spre analiză și să aștepți decizia de finanțare. Durează doar câteva ore până primești un răspuns, iar dacă acesta este pozitiv, banii vor fi virați în contul indicat chiar în aceeași zi, iar tu îi vei putea folosi imediat ce i-ai primit. 

Cine poate beneficia de ajutor financiar online

Creditele online sunt o soluție care se adresează oricui are nevoie de bani și care îndeplinește un minim de condiții. Trebuie să ai peste 18 ani și să deții o sursă stabilă de venit, salariu sau pensie, pentru a avea garanția că solicitarea îți va fi aprobată fără probleme. 

Cum poți folosi sumele obținute printr-un credit online

O diferență majoră între creditele online și cele bancare, dincolo de simplitatea de accesare, este faptul că poți folosi suma pe care o obții în orice scop dorești, fără acte justificative și fără limite din partea instituției. Fie că este nevoie să plătești urgent o datorie, să achiți servicii medicale sau vrei să îți cumperi ceva ce îți dorești de mult, un împrumut online în 12 rate este soluția ideală. 

Cum rambursezi un împrumut nebancar online

Creditele online au valabilitate maximă 12 luni, ceea ce înseamnă că valoarea împrumutată se va eșalona în 12 rate, plus dobândă. Te bucuri de predictibilitate încă dinainte să semnezi contractul datorită faptului că dobânda rămâne fixă, indiferent de fluctuațiile economice, astfel încât să știi de la început cât urmează să plătești în fiecare lună sau să optezi pentru rambursare anticipată atât timp cât îți permiți acest lucru, fără să fie nevoie să suporți comisioane suplimentare. 

 

Pentru ca banii să nu mai reprezinte o problemă, descoperă soluțiile de finanțare online și obține suport financiar ori de câte ori ai nevoie. Fie că valoarea unei rate sau a unei facturi a crescut, fie că ai nevoie urgentă de anumite servicii sau vrei să faci o achiziție importantă, te poți baza pe un credit în 12rate pe care îl obții rapid și simplu de oriunde te-ai afla!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.