sâmbătă, 20 iulie, 2024

Top 3 articole de lenjerie care NU trebuie să-ți lipsească în primăvara lui 2021

Top 3 articole de lenjerie care NU trebuie să-ți lipsească în primăvara lui 2021

Facebook
Twitter
Email

Venirea primăverii este unul dintre cele mai bune motive pentru a-ți reînnoi garderoba, iar atunci când vrei să te simți specială poți începe cu articole noi de lenjerie. Deși moda în acest domeniu nu suferă foarte multe schimbări, merită totuși să îți adaugi în garderobă piese deosebite de care pielea ta să se bucure.

Mai jos, ești invitată să afli ce nu trebuie să-ți lipsească în această primăvară din dulap în materie de lenjerie intimă.

3 articole esențiale de lenjerie pe care nu trebuie să le ratezi în această primăvară

  1.   Body-urile în culori neutre

Indiferent că ai deja unul, mai multe sau nu ai deloc, body-urile sunt printre cele mai versatile piese vestimentare din categoria lenjeriei intime. Acestea pot fi purtate în locul bluzelor sau cămășilor și se potrivesc nemaipomenit cu sacourile. De asemenea, poți lua în considerare culori precum alb, negru, gri sau bej atunci când dorești să le integrezi în ținute business.

Dacă până acum nu te-ai gândit la body-uri ca parte integrantă a ținutelor de birou, în această primăvară cu siguranță merită să arunci o privire pe astfel de piese, iar dacă îți dorești să și adaugi unul – două în garderobă, vezi aici colecția impresionantă din care poți alege tot ce îți place. Mai mult de atât, pe site-ul pasiune.ro poți găsi și alte piese cu care le poți asorta astfel încât să te simți minunat.

  1.   Lenjeria intimă cu inserții de dantela

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când îți alegi lenjeria intimă este ca aceasta să fie confortabilă, ceea ce este foarte bine. În primăvara aceasta, însă, nu ar strica să adaugi și ceva special cum ar fi inserțiile de dantelă. Acestea vor avea rolul de a te face să fii cu adevărat deosebită, fără a mai pomeni că este și una dintre cele mai bune modalități de a te simți sexy atunci când îți dorești.

Lenjeria cu dantelă poate fi purtată oricând, astfel încât nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a te simți minunat.

  1.   Dresurile negre

Dresul este una dintre piesele de lenjerie de bază, iar cele negre se potrivesc oricărei ținute feminine, dar și fiecărui tip de silueta,  mai ales că tendințele vestimentare ale anului 2021 propun rochiile și fustele din materiale delicate. Așadar, indiferent de cate perechi de astfel de desuuri ai deja, niciodată nu trebuie să neglijezi să mai adaugi câteva în dulap.

Culoarea neagră se va asorta atât cu rochii, cât și fuste în toate culorile, așadar, în materie de dresuri, aceasta este una dintre cele mai bune alegeri, mai ales că va masca și micile imperfecțiuni.

Lenjeria reprezintă una dintre cele mai importante piese vestimentare, iar unul dintre cele mai importante criterii după care trebuie aleasă este calitatea, având în vedere că aceasta vine în contact direct cu pielea, însă nici frumusețea nu trebuie neglijată. Așadar, pe lângă faptul că îți vei dori să porți piese confortabile, nu uita că trebuie să te și simți nemaipomenit atunci când le îmbraci.

Sursa foto: Pixabay.com/ro

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.