joi, 29 februarie, 2024

Tinere spulberate de un autoturism, în timp ce traversau regulamentar șoseaua europeană E85

Tinere spulberate de un autoturism, în timp ce traversau regulamentar șoseaua europeană E85

Facebook
Twitter
Email

Două fete, de 16 și 20 de ani, au fost accidentate de o mașină în timp ce traversau drumul european E85, în localitatea buzoiană Costești, în dreptul unei treceri de pietoni. Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00.

În timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către București, un șofer de 35 de ani, din județul Ilfov, a surprins și accidentat cele două fete în vârstă de 16, respectiv 20 ani, din Costești, care ar fi traversat drumul național pe marcajul pietonal.

Ambele fete au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital. Victima de 20 de ani, rănită mai grav, a fost găsită inconștientă.

Ea a suferit policontuzii și julituri la nivelul membrelor inferioare și superioare. Fata de 16 ani a suferit o fractură la glezna dreaptă și un traumatism la umărul stâng.

La această oră, cele două tinere sunt stabile hemodinamic, în curs de investigație. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.