joi, 18 iulie, 2024

Teroare la dentist! Femeie în stare de şoc, după ce medicul i-a pierdut un ac în măsea

Teroare la dentist! Femeie în stare de şoc, după ce medicul i-a pierdut un ac în măsea

Facebook
Twitter
Email

Acuzație dură de malpraxis, la adresa unui medic stomatolog din Buzău. O tânără de 23 de ani a avut o surpriză neplăcută, după ce specialistul care o trata a pierdut o bucată dintr-un ac într-o măsea pe care femeia întenţiona să o refacă. Pentru că medicul a greşit o procedură de rutină, femeia a suferit dureri cumplite şi a tras o spaimă pe măsură, întrucât acul nu a putut fi recuperat din măseaua găurită. Îngrozită de cele întâmplate, femeia s-a dat jos de pe scaunul medical şi a plecat într-o fugă acasă, speriată că va înghiţi bucata de ac rămasă în măsea.

Tânăra a contactat deja un avocat şi este acum hotărâtă să-l dea în judecată pe medicul neglijent.

Un caz similar s-a petrecut exact cu un an în urmă la Buzău. Pe 28 decembrie 2012 un tânăr a văzut moartea cu ochii după ce medicul stomatolog i-a scăpat un ac pe gât. Ghinionistul pacient a fost nevoit să se interneze la Spitalul Floreasca din Capitală pentru tratament de urgenţă. Medicul vinovat a trebuit să-i plătească pacientului 5.000 de lei după ce acesta l-a ameninţat cu declanşarea unui proces pentru malpraxis.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.