luni, 26 februarie, 2024

Teribilism tratat cu un șoc. Un adolescent de 15 ani s-a crezut șofer până a dat cu mașina într-un copac

Teribilism tratat cu un șoc. Un adolescent de 15 ani s-a crezut șofer până a dat cu mașina într-un copac

Facebook
Twitter
Email

Un puști de 15 ani, din localitatea buzoiană Ulmeni, a ajuns pe mâinile poliției după ce a condus un autoturism pe drumurile publice. Șoferul teribilist a fost depistat după producerea unui eveniment rutier, acesta intrând cu mașina într-un copac.

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Ulmeni au fost sesizaţi luni seară cu privire la producerea unui accident în apropierea drumului național 1B.

Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, din primele verificări rezultând că un adolescent în vârstă de 15 ani din comuna Ulmeni a luat autoturismul de la poarta locuinţei părinţilor săi, fără ştirea acestora, şi a vrut să-şi ducă un prieten la domiciliul bunicilor lui din Ulmeni.

În momentul în care a ieşit cu autoturismul de pe strada unde locuieşte, în drumul naţional 1B, a virat dreapta, însă a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a lovit de un pom.

Niciunul dintre cei doi adolescenţi aflaţi în autovehicul nu a suferit vătămări corporale.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal adolescentului în vârstă de 15 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.