Terasele Atlantis și Summer Pub, sancționate de Poliția Locală pentru că funcționau fără autorizație de la Primărie

Cunoscutele cluburi Atlantis, din Parcul Tineretului, și Summer Pub, din parcarea Galleria Mall, unde mii de tineri buzoieni petrec weekend-urile de vară, au funcționat ani în șir fără autorizație de funcționare de la Primărie. Administratorul celor două localuri a fost amendat de către Poliția Locală și somat să intre în legalitate cât mai curând posibil.

Tot în această perioadă, au fost luate la verificat și terasele de vară. Opt administratori au fost sancționați de politistii locali.

Poliţia Locală buzoiană a efectuat marți controale la mai multe unităţi de alimentaţie publică din municipiu. Au fost verificate documentele necesare pentru ca societăţile respective să poată funcţiona, conform legii.

Polițiștii locali au constatat că două cunoscute cluburi din oraș funcționau, de foarte mulți ani, fără autorizație de funcționare de la Primărie. Este vorba de Clubul Atlantis din Parcul Tineretului și de Summer Pub, din spatele Galleria Mall, două locații unde, mai ales pe timpul verii, mii de tineri vin să își petreacă timpul liber.

În cazul în care societatea respectivă nu va depune documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare în termenul stabilit, vor fi aplicate şi alte sancţiuni.

Tot în această perioadă, au fost luate la verificat și terasele de vară din orașul Buzău. Opt administratori de terase au fost sancționați de politistii locali.

Săptămâna trecută, polițiștii locali au desființat câteva spații comerciale amplasate ilegal în mai multe zone din oraș.

Fii Reporter