miercuri, 21 februarie, 2024

Taximetrist înjunghiat de un client, la Cilibia. Poliția este în alertă

Taximetrist înjunghiat de un client, la Cilibia. Poliția este în alertă

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii din Buzău sunt în alertă maximă după ce un taximetrist în vârstă de 61 de ani, din Ialomița, a fost jefuit și înjunghiat de un client. Agresiunea s-a produs azi-noapte, pe raza localității Cilibia.

Potrivit IPJ Buzău, taximetristul din Ialomiţa ar fi luat un client din Slobozia care i-a cerut să-l ducă la nişte rude, în comuna buzoiană Cilibia.

După ce a fost adus la destinație, clientul l-ar fi agresat pe taximetrist şi i-ar fi luat toate bunurile de valoare pe care le avea asupra sa.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Buzău, în timp ce poliţiştii îl caută pe agresor prin tot judeţul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspector principal Ane-Marie Vrapciu, ”un bărbat de 61 de ani care transporta un client din Ialomiţa către Cilibia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost ameninţat cu un corp contondent şi deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, prin acte de violenţă”.

”Făptuitorul a fugit şi este căutat de poliţie, care are un cerc de suspecţi conturat, verificările fiind continuate sub aspectul infracţiunii de tâlhărie calificată. Clientul a fugit de la locul faptei cu bunurile sustrase, iar taximetristul a refuzat internarea, motivând că leziunile sale nu impun un tratament medical”, a mai declarat sursa citată.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.