Tarif mai mic la apa meteorică, în municipiul Râmnicu Sărat

Prețul apei meteorice ar putea fi diminuat la Râmnicu Sărat cu aproximativ 25 la sută. Autoritățile locale, împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Buzău, lucrează în prezent la un proiect care vizează micșorarea tarifului la apă meteorică.

În ultima ședință a consiliului municipal din Râmnicu Sărat, primarul Sorin Cîrjan, le-a prezentat aleșilor locali informații cu privire la relația instituțională dintre Primărie și Compania de Apă Buzău. În ultima perioadă, aceasta s-a îmbunătățit, angajații societății care fiind mai operativi în ceea ce privește intervențiile la nivelul municipiului.

În prezent, autoritățile din Râmnicu Sărat împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Buzău lucrează la un proiect care vizează micșorarea tarifului la apă meteorică, cu aproximativ 25 la sută.

În ceea ce privește scandalul dintre primarul Buzăului, Constantin Toma, și conducerea Companiei de Apă Buzău, edilul din Râmnicu Sărat a declarat că a ales calea de mijloc, mai presus de orice fiind interesul municipiului pe care îl conduce.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI