luni, 4 martie, 2024

Târg de adopții pentru câinii fără stăpân, pe 31 iulie, la Buzău

Târg de adopții pentru câinii fără stăpân, pe 31 iulie, la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Serviciul de Gestionare a cainilor fără stăpân din Municipiul Buzău vă aduce la cunoștință faptul că în data de 31.07.2021  se va organiza, la sediul din str. Rachitei nr.92 (în incinta pepinierei ce aparține SC Urbis-Serv SRL Buzau), un târg de adopții.

În acest sens sunt disponibili sprea a fi adoptați 21 de caini ce sunt cazați  în adăpost și abia așteaptă să devină prieteni pe viață celor care doresc să le dea o șansă.

„Totodata , este important să știți că în cazul în care doriți să adoptați un cățeluș, dar nu exista posibilitatea cazării lui în propria locuință, exista și varianta adopției la distanță, ce presupune achitarea unei taxe lunare de întreținere  Toate animăluțele adoptate vor fi sterilizate,vaccinate antirabic, deparazitate intern, microcipate și vor avea carnete de sanatate, fără a se percepe vreo taxa suplimentară. Vă așteptăm cu drag, sâmbătă, 31 iulie, de la 10:00-13:00.” transmit organizatorii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.