joi, 22 februarie, 2024

Tânără de 21 de ani, din Buzău, decedată în mașina care o ducea în județul vecin, în interes de serviciu

Tânără de 21 de ani, din Buzău, decedată în mașina care o ducea în județul vecin, în interes de serviciu

Facebook
Twitter
Email

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, DN2 E85, continuă să adune cruci în urma unor evenimente grave. O buzoiancă de 21 de ani, pasageră a unui autovehicul, a decedat joi în urma unui accident rutier produs la ieşire din Râmnicu Sărat către Vrancea.

Tânăra se afla în mașina condusă de o colegă de aceeași vârstă și mergeau la Focșani, în interes de serviciu. Mașina lor circula regulamentar, lângă axul drumului.

La un moment dat, șoferița autoturismului din față, o râmniceancă de 55 de ani, care circula pe acostamentul lărgit al șoselei, a dat să vireze la stânga peste banda de mers pe care rula autoturismul cu cele două tinere, trâgând brusc de volan.

Coliziunea a fost imposibil de evitat, din cauza distanței mici dintre mașini. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din maşina şoferiţei din Buzău, o tânără în vârstă de 21 de ani, de asemenea din Buzău

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, ce se deplasau pe direcţia Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau două conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat, şi în vârstă de 21 de ani, din Buzău”, au anunţat reprezentanţii IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Drumul european E85 este unul dintre cele mai periculoase din țară. Multe accidente mortale s-au produs din cauză că unii şoferi consideră că şoseaua are două benzi pe sens, deşi, în realitate are doar una şi un acostament consolidat. Depăşirile se fac de cele mai multe ori pe contrasens pentru că nu este loc suficient şi aşa apar riscuri.

Cu cinci zile în urmă, un tânăr de 29 de ani a murit iar alte trei au fost rănite, într-un accident rutier produs pe E85. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul care s-a produs la limita județelor Buzău și Ialomița, pe o ploaie torențială.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.