vineri, 17 mai, 2024

Tânără de 18 ani, elevă la Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii din Buzău, s-a sinucis după o ceartă cu iubitul

Tânără de 18 ani, elevă la Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii din Buzău, s-a sinucis după o ceartă cu iubitul

Facebook
Twitter
Email

O tânără de 18 ani și-a pus capăt zilelor vineri dimineață, prin spânzurare, iar părinții au fost cei care au găsit-o fără suflare în locuința lor din localitatea Mărăcineni. Conform unor surse, o ceartă cu iubitul ar fi fost motivul care a dus la gestul tragic al fetei.

Mihaela a fost găsită fără suflare, spânzurată într-o anexă a locuinţei, de către tatăl său. Acesta a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiei şi pe cel al cadrelor medicale de la Ambulanță. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ pentru cercetări.

IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112 de către tatăl tinerei despre eveniment. Poliţiştii buzoieni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Conform sursei, nu au fost găsite urme de violenţă asupra tinerei. Fata s-ar fi sinucis după o ceartă cu iubitul ei, pe care ar fi avut-o în urmă cu o zi.

Mihaela era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii din Buzău și era cunoscută drept o elevă silitoare, ambițioasă și serioasă. Ea făcea parte dintre elevii care au beneficiat de stagii de pregătire în străinătate, fiind elevă la profilul „tehnician în gastronomie”.

Vestea tragică a șocat colectivul de elevi și profesori de la liceul unde învăța Mihaela. Conducerea unității de învățământ a amenajat un loc special pe holul principal, în memoria tinerei eleve.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.