joi, 13 iunie, 2024

Tânără de 17 ani din Siriu, decedată într-un cumplit accident rutier produs pe DN10, lângă Nehoiu

Tânără de 17 ani din Siriu, decedată într-un cumplit accident rutier produs pe DN10, lângă Nehoiu

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după amiază pe DN10, în apropierea orașului Nehoiu, în zona Podul Negru. O minoră de 17 ani a murit după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Din cercetările efectuate de polițiști la locul accidentului a reieșit că autoturismul era condus pe direcția Brașov către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 18 ani, din Nehoiu.

La un moment dat, șoferiță fără experiență a pierdut controlul volanului și a intrat în derapaj, lovind cu putere un stâlp ds beton de pe marginea Drumului Național 10.

În urma impactului extrem de violent o pasageră de 17 ani, din Siriu a murit pe loc. Șoferița și o altă pasageră de 17 ani au fost rănite, fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.