Tânăr din Râmnicu Sărat, rănit într-un accident cu două autoturisme implicate

Un accident rutier produs, luni seară, pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat, s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 26 de ani. Au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe același sens de mers.

Din primele cercetări a reieşit că vinovat de producerea coliziunii ar fi un șofer în vârstă de 22 ani, din Râmnicu Sărat, care nu ar fi păstrata distanța regulamentară față de mașina din față.

În timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Matei Basarab către strada Focșani, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în fața sa pe același sens de mers și la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, din Podgoria.

Tânărul de 22 de ani a fost surprins de o manevră bruscă efectuată de conducătorul autoturismului din fața sa și nu a mai avut timp să frâneze.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea unui râmnicean de 26 de ani, pasager în autoturismul șoferului din Podgoria, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Fii Reporter