vineri, 19 aprilie, 2024

Tânăr din Pârscov, găsit spânzurat de grilajul metalic al unui pod

Tânăr din Pârscov, găsit spânzurat de grilajul metalic al unui pod

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit spânzurat de balustrada unui pod din localitatea buzoiană Pârscov. Este vorba cel mai probabil de o sinucidere, spun cunoscuții tânărului, întrucât acesta ar fi căzut într-o depresie profundă după ce soția lui a decis să-l părăsească.

Nu se știe dacă acesta ar fi lăsat vreun bilet de adio prin care să-și justifice gestul. La fața locului au ajuns echipaje de poliție, criminaliști și un procuror. În cauză s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar acum anchetatorii trebuie să descopere dacă a fost vorba de sinucidere sau nu.

Cunoscuții bărbatului spun că de ceva timp, bărbatul nu se mai înțelegea prea bine cu iubita sa, iar recent aceasta l-a părăsit. Oamenii cred că de supărare, omul și-ar fi pus ștreangul de gât. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Buzău pentru efectuarea necropsiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.