sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tânăr din Buzău, arestat după ce și-a abuzat sexual sora cu probleme psihice

Tânăr din Buzău, arestat după ce și-a abuzat sexual sora cu probleme psihice

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 23 de ani, din comuna Pardoși, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația că a întreținut raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 21 de ani, diagnosticată cu o boală psihică.

Relația incestuoasă a ieșit la iveală pe 10 martie, când mama fetei a observat modificări corporale la fiica sa în timp ce-i făcea baie.

Tânăra i-a povestit mamei sale că, în urmă cu aproximativ șase luni, fratele său a obligat-o să întrețină relații sexuale. Femeia și-a sunat o altă fiică, de 28 de ani, care la rândul ei a alertat Poliția.

Suspectul, care era plecat de acasă de câteva zile, sub pretextul că merge în Buzău să-și caute un loc de muncă, a fost dat imediat în urmărire.

După două zile a fost identificat pe raza municipiului Buzău, a fost reținut și apoi prezentat magistraților Judecătoriei Râmnicu Sărat, care au admis cererea de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Tânăra de 21 de ani se află în evidențele medicilor cu retard mintal.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton