Tânăr care fura alimente și electrocasnice din casele nemților, prins de polițiștii din Buzău

Un buzoian, în vârstă de 20 de ani, căutat la nivel european pentru mai multe furturi comise pe teritoriul Germaniei, a fost identificat joi pe raza municipiului, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

La data de 11 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Buzău, urmărit internațional.

Pe numele său, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, fapte comise pe teritoriul acestui stat.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, magistrații Curții de Apel Ploiești dispunând arestarea preventivă a acestuia, pentru 15 zile, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI