miercuri, 24 aprilie, 2024

Spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide pentru pacienții non-COVID

Spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide pentru pacienții non-COVID

Facebook
Twitter
Email

După aproape un an în care a tratat exclusiv pacienți infectați cu SARS-CoV-2, spitalul municipal Râmnicu Sărat se redeschide și pentru pacienții cu alte afecțiuni. Informația a fost transmisă pe Facebook de primăria municipiului.

Joi, Direcția de Sănătate Publică Buzău a transmis Spitalului Municipal confirmarea îndeplinirii condițiilor pentru începerea demersurilor în vederea redeschiderii porților spitalului și pentru pacienții non-COVID.

”Procesul de organizare pentru redeschiderea spitalului va demara mâine, odată ce conducerea Spitalului Municipal, alături de șefii de secții și de medici, vor finaliza traseele de intervenție. La jumătatea săptămânii viitoare se așteaptă ca Spitalul să fie redeschis”, este anunțul pe Facebook făcut de Primăria Municipiului Râmnicu Sărat.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 17 cazuri noi de infectare. Pacienții au vârste intre 26 ani și 80 de ani.

De la începutul pandemiei, un număr de 12.326, De persoane din județul Buzău au fost confirmate pozitiv COVID-19. Au fost înregistrate și 390 de decese.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.