joi, 29 februarie, 2024

Spitalul Județean de Urgență Buzău face din nou angajări

Spitalul Județean de Urgență Buzău face din nou angajări

Facebook
Twitter
Email

Cel mai mare spital din județ caută asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, dar și personal TESA: referenți, funcționari, administrator, șofer și muncitor. Concursurile pentru cele 22 de posturi vor avea loc în lunile septembrie și octombrie.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău funcţionează cu personal insuficient de mai mulți ani. Secţiile duc lipsă atât de medici și asistente, cât şi de brancardieri, îngrijitoare şi personal administrativ. Pentru a reduce deficitul de personal, unitatea sanitară va organiza un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante.

Luna viitoare, Spitalul Judetean de Urgență Buzău scoate la concurs 10 posturi de asistent medical, două posturi de infirmieră debutantă și două posturi de îngrijitoare, toate pentru Sectia UPU-SMURD. Sase dintre cele 10 posturi de asistent medical vor fi destinate debutanților, iar alte patru sunt rezervate asistentilor medicali care au deja gradul principal.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 26 septembrie, în timp ce interviul va fi susținut pe 2 octombrie. Examenul constă într-o probă scrisă și una de probă practică, iar la fiecare dintre acestea, candidatii trebuie să obțină cel putin 50 de puncte din 100 posibile pentru a fi declarați admiși.

Tot luna viitoare, vor fi scoase la concurs opt posturi, de data aceasta pentru sectorul administrativ al institiuției. Concursul va avea loc pe 21 septembrie.

Persoanele interesate de cele 22 de posturi vacante pot depune dosarele la secretariatul comisiei de concurs din cadrul serviciului de Resurse Umane a Spitalului Județean.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.