Spitalul Județean de Urgență Buzău are director medical nou. Răzvan Dedu are 39 de ani

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău are un nou director medical, în persoana chirurgului Răzvan Dedu. Acesta o înlocuiește pe dr. Dana Marinescu, aflată în concediu medical de mai multe luni.

Dr. Răzvan Dedu este născut în data de 27 octombrie 1981, în oraşul Buzău. Este căsătorit şi are doi copii. Absolvent al Colegiului Naţional ,,Mihai Eminescu” din Buzău, promoţia 2000, a urmat cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universitatii „Ovidius” Constanța, specializarea Medicină Generală, promoția 2006, în anul 2007 completându-şi studiile cu Masterul în Ştiinţe Chirurgicale.

Începând cu luna noiembrie 2008, dr. Dedu este confirmat ca rezident în specialitatea Chirurgie Generală, prin concurs. Din luna octombrie a anului 2014 este medic specialist Chirurgie Generală, iar colaborarea cu SJU Buzău a început din luna aprilie a anului 2014. Chiar în această lună, a obținut gradul de medic primar Chirurgie Generală, prin concurs.

Răzvan este membru în Societatea Romana de Chirurgie, în Asociatia Romana de Chirurgie Laparoscopica si alte tehnici interventionale (ARCE), IASG – International Association of Surgeons and Gastroenterologists, iar din anul 2012, până în prezent, deţine funcţia de trezorier în cadrul Societăţii Române de Chirurgie de Urgentă si Traumatologie – Societatea Hernia Training Center.

Fii Reporter