vineri, 23 februarie, 2024

Spitalul Județean Buzău organizează concurs pentru angajarea a peste 30 de medici

Spitalul Județean Buzău organizează concurs pentru angajarea a peste 30 de medici

Facebook
Twitter
Email

Spitalul Județean Buzău face angajări masive. Este vorba despre 31 de posturi vacante numai pentru medici, dintre care 20 sunt posturi noi, iar celelalte 11 au mai fost scoase la concurs în sesiunea anterioară.

Secţiile care au cea mai mare nevoie de personal, fiind şi cele mai solicitate, sunt U.P.U., Medicină Internă şi Pneumologie.

Din februarie, anul trecut, la Spitalul Judeţean Buzău nu s-au mai făcut angajări, iar în tot acest timp peste şaizeci de persoane, medici, asistenţi sau infirmieri, s-au pensionat sau au întrerupt contractul de muncă.

Concursurile de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist şi chimist din unităţile sanitare publice, precum şi a funcţiilor de şef de secţie, şef de laborator, respectiv a funcţiei de farmacist-şef în unităţile sanitare publice, sunt o necesitate având în vedere situaţia solicitantă în care sunt cadrele medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.