joi, 13 iunie, 2024

Șofer înjunghiat cu briceagul, după ce a claxonat un autoturism care bloca o intersecție

Șofer înjunghiat cu briceagul, după ce a claxonat un autoturism care bloca o intersecție

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian de 27 de ani, din comuna Chiojdu, a ajuns joi seară la spital cu plagă prin înjunghiere. Acesta a fost victima unei agresiuni în trafic, izbucnit după ce a claxonat un autoturism care bloca circulația într-o intersecție.

Joi seara, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizați prin apel la 112 de un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu, că a fost victima unei agresiuni.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate și în vederea aplicării măsurilor legale.

Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercație în trafic. Mai precis, în cursul zilei, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecția DJ 102 L cu DJ 102 B șoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staționat și afecta fluența traficului.

În timpul conflictului atât apelantul, cât și șoferul autoutilitarei, un bărbat de 27 de ani din Chiojdu, au fost agresați de către două persoane care se aflau în zona autoturismului staționat. Polițiștii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbați, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina.

În urma agresiunii, șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta fusese înjunghiat cu un briceag în zona toracelui. S-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pe cei doi agresori pentru 24 de ore.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.