joi, 29 februarie, 2024

Șofer din Berca, accidentat în timp ce parca mașina într-o curte

Șofer din Berca, accidentat în timp ce parca mașina într-o curte

Facebook
Twitter
Email

Traficul auto pe DN10 a fost blocat în zona Sătuc, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două mașini. Evenimentul s-a soldat cu o victimă.

În timp ce conducea un autoturism pe DN10, în localitatea Sătuc, din direcția Brașov către Buzău, un șofer de 47 de ani, din Berca, s-ar fi angajat în efectuarea virajului la stanga către curtea unei locuințe și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul careia se afla un buzoian de 39 de ani.

„Șoferul accidentului de la Berca a suferit un politraumatism, cu TCC moderat. Bărbatul este conștient și în curs de investigații”, a transmis UPU Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.