Șofer din Adjud, prins de radar conducând cu peste 160 Km/h aproape de Râmnicu Sărat

Un vrâncean de 61 de ani a fost surprins de radarul Poliţiei Rutiere gonind cu 166 Km/h, pe DN 2 E 85, în afara localităţii Oreavu. Pentru nesăbuința de care a dat dovadă, bărbatul, care este din Adjud, a rămas fără permis de conducere pentru următoarele trei luni.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au constatat şi sancţionat 278 de abateri la regimul circulaţiei în valoare de peste 87.000 lei. Un număr de 108 dintre conducătorii auto au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, iar doi dintre şoferi au predat permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.

Alte 15 permise de conducere au fost reţinute conducătorilor auto care nu au respectat regulile privind prioritatea pietonală şi auto, au efectuat depăşiri neregulamentare sau nu s-au prezentat la Poliţie în termen de 24 de ore de la data implicării într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Tot luni, conducătorii auto au fost sancţionaţi de poliţişti pentru că nu au utilizat centura de siguranţă (36), au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice (13), dar şi pentru alte abateri.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, agenții de la Rutieră au sancţionat 57 de pietoni care s-au angajat neregulamentar în traversarea drumului public şi au întocmit două dosare penale pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Fii Reporter