miercuri, 24 aprilie, 2024

Șofer băut și cu droguri în mașină, încătușat după o urmărire pe străzile Buzăului

Șofer băut și cu droguri în mașină, încătușat după o urmărire pe străzile Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Polițiștii buzoieni au pornit, luni dimineață, în urmărirea unui autoturism al cărui șofer le-a ignorat semnalele de oprire. După ce a fost capturat, s-a aflat și motivul evitării întâlnirii cu agenții de circulație: era băut și avea în mașină un plic suspect, probabil cu droguri.

Protagonistul întâmplării este un buzoian de 24 de ani. Luni dimineață, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu numere de Constanța, individul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor care se aflau în misiune pe Calea Eroilor.

Echipajul de la Rutieră a pornit imediat în urmărirea mașinii, pe Bulevardul Unirii, apoi prin spatele blocurilor, unde inițial i-a fost pierdută urma.

Câteva minute mai târziu, un echipaj de la Ordine Publică a reperat BMW-ul parcat pe strada Arinului, după care l-a prins și imobilizat pe șofer la intersecția străzii Viitorului cu Patriei.

Un martor le-a spus polițiștilor că alături de șofer mai era și o femeie, care ar fi dispărut între timp. În portbagajul mașinii, agenții au descoperit un plic suspect, pe care l-au luat pentru a vedea dacă acesta conține substanțe psihoactive.

Șoferul era și sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,28 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Buzoianul de 24 de ani riscă o pedeapsă și pentru ultraj, deoarece ar fi îmbrâncit un polițist la momentul prinderii, pentru a fugi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.