miercuri, 22 mai, 2024

Serviciul de Pașapoarte Buzău se mută din sediul de pe Chiristigii, în clădirea Prefecturii

Serviciul de Pașapoarte Buzău se mută din sediul de pe Chiristigii, în clădirea Prefecturii

Facebook
Twitter
Email

Autoritățile vor să mute Serviciul Pașapoarte din clădirea de pe Strada Chiristigii în sediul Prefecturii, de pe Bulevardul Bălcescu, pentru fluidizarea activităţii de relaţii cu publicul. În sediul de pe strada Chiristigii ar urma să funcționeze numai Serviciul Înmatriculări și Eliberare permise auto.

În ultima perioadă, numărul solicitărilor a crescut, iar funcţionarii nu mai fac faţă. Oamenii au ajuns să facă liste de așteptare cu ore bune înainte ca ghișeele să se deschidă. Oficialii din Prefectură sunt depăşiţi de situaţie şi recunosc să aşa se întâmplă de fiecare dată când vine vara iar numărul solicitărilor creşte, dar până acum nu a fost luată nicio măsură. Singura soluţie pe care au găsit-o a fost întocmirea unor liste cu programări chiar de către funcţionarii de la ghişee.

Începând cu data de 13 iulie, pentru obţinerea paşaportului este necesară programarea la „ghişeul de informaţii şi eliberări paşapoarte” – etajul 1, iar pentru evitarea deplasărilor suplimentare la sediul serviciului, programarea se poate face şi telefonic.

Pentru fluidizarea activităţii de relaţii cu publicul, reprezentanții Prefecturii au început demersurile pentru mutarea Serviciului Pașapoarte în clădirea Prefecturii, de pe Bulevardul Bălcescu. Soluția găsită de Prefectura Buzău a venit la scurt timp după ce subprefectul Sorin Gheorghe a fost trimis în această instituție să organizeze activitatea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură