joi, 18 aprilie, 2024

Senatorul Lucian Romașcanu anunță că PSD-iștii vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului:”Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică”

Senatorul Lucian Romașcanu anunță că PSD-iștii vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului:”Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică”

Facebook
Twitter
Email

Senatorul PSD Lucian Romașcanu a informat pe rețelele de socializare, că, începând de marți, parlamentarii PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului.

În cadrul mesajului postat pe Facebook, senatorul PSD de Buzău, a trimis săgeți către parlamentarii USR, pe care i-a acuzat că evită intenționat prezența fizică din Parlament , din motive care țin doar de matematica votului din plen.

„Începând de astăzi, prin dorința colegilor, formalizată printr-o decizie a Consiliului Politic Național, parlamentarii #PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului. Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică ajungându-se la absurditatea de a vota fie fizic in sală dar și pe tabletă. Absurditatea este că, pentru a fi siguri că nu ratează vreun vot, se poate vota și pe telefon! Justificarea USeRe: așa muncim! Păi Bell a inventat telefonul prin 1875. Dacă e sa ne punem la mintea lor, întrebarea legitimă ar fi de ce mai există în lume parlament fizic?! Le-am dat azi argumentul exemplului propriu. Dacă nu funcționează, le-am mai dat două motive pe înțelesul lor:
-dacă se poate bea fizic in Parlament se poate și munci fizic
-dacă sunt permise nunțile cu 200 de persoane în interior, atunci se și poate legifera fizic cu 136 de senatori în interior”, a precizat Lucian Romașcanu, pe rețelele de socializare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.