joi, 18 aprilie, 2024

Șeful postului de poliție Breaza, Cristi Oprea, a murit într-un accident produs pe raza județului Brașov

Șeful postului de poliție Breaza, Cristi Oprea, a murit într-un accident produs pe raza județului Brașov

Facebook
Twitter
Email

Șeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul rutier produs vineri dimineaţa pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş. Mașina sa a fost izbită de un camion, din coliziune rezultând decesul polițistului și a prietenului acestuia. Soțiile celor doi şi un copil au fost răniţi şi duşi la spitalul din Braşov.

Nenorocirea s-a produs vineri dimineață, pe DN 13, la ieşirea din localitatea Rupea către Sighişoara, în judeţul Braşov.

Cristi Oprea, împreună cu soția sa, fiica cea mică și doi prieteni ai familiei, se îndreptau vineri dimineață spre Târgu Mureș, pentru a-și lua fetele din cantonament la handbal.

Bărbații aflați pe locurile din față au murit pe loc, după ce mașina loc a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un tir.

Soția polițistului care se afla pe bancheta din spate, fiica celor doi și soția celuilalt bărbat mort au fost rănite și au fost transportate la spital. Șeful Postului de Poliție Breaza, Cristi Oprea, avea 39 de ani. Soția sa lucrează la Serviciul de Ambulanță Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.