miercuri, 24 aprilie, 2024

Sediile pompierilor din Buzău si Râmnicu Sărat ar putea intra în reabilitare în acest an

Sediile pompierilor din Buzău si Râmnicu Sărat ar putea intra în reabilitare în acest an

Facebook
Twitter
Email

Vești bune, la început de an, pentru pompierii din județul Buzau. Conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a anunțat că se fac demersuri în această perioadă către Compania Națională de Invstiții, pentru alocarea de fonduri necesare derulării lucrărilor de reabilitare a sediilor unităților de pompieri din județ.

Atât sediul ISU Buzău, cât și cel al Detașamentului de pomperi Râmnicu Sărat vor intra în reabilitare în acest an. Anunțul a fost făcut zilele trecute de conducerea IGSU.

Dacă sediul ISU va fi modernizat prin fonduri alocate de Compania Națională de Investiții, imobilul in care funcționează Detașamentul de pompieri Râmnicu Sărat va fi reabilitat printr-un proiect derulat împreună cu Banca Mondială.

Detaliile proiectelor de reabilitare ale celor două sedii nu s-au făcut incă publice, însă lucrările vor viza, mai mult ca sigur, izolarea termică a clădirilor, recompatimentări dar și modernizarea garajelor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.