joi, 21 septembrie, 2023

Angajări la o mare firmă din Buzău. Se caută de la electricieni, până la ingineri și manageri de proiect

Angajări la o mare firmă din Buzău. Se caută de la electricieni, până la ingineri și manageri de proiect

Facebook
Twitter
Email

O firmă din Buzău care activează în domeniul energetic de peste 20 ani face angajări pentru mai multe departamente.

Societatea Tripol Sistem Construct angajează inginer proiectant autosizat ANRE, manager proiect autorizat ANRE, electricieni instalații joasă, medie și înaltă tensiune, analist servicii clienți, operator date și asistent manager.

Cei interesați pot afla mai maulte informații la telefon 0723.569.979, email hr@tripolsistem.ro sau de la sediul firmei de pe B-dul Mareșal Alexandru Averescu, nr. 3.


Tripol Sistem Construct este o societate cu capital integral privat, ce dispune de personal cu înaltă calificare și cu o vastă experiență având ca obiect de activitate proiectare și execuție de instalații electrice de joasă și medie tensiune în toate domeniile.

Firma, prin echipe de electricieni specializați, realizează instalații electrice de joasă și medie tensiune, lucrări de modernizare, reparații și verificări ale instalațiilor electrice existente.

Echipamentele și materialele utilizate întrunesc toate standardele internaționale de calitate, fiind furnizate de către producători de renume din domeniu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.