sâmbătă, 15 iunie, 2024

Scurta idilă a unei doamne de 45 de ani cu un tânăr de 27 de ani, în atenția Poliției Buzău

Scurta idilă a unei doamne de 45 de ani cu un tânăr de 27 de ani, în atenția Poliției Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian în vârstă de 27 de ani, din comuna Mânzălești, județul Buzău, a fost arestat pentru șantaj. A primit o mie de euro de la o femeie de 45 de ani, ca să nu publice imagini erotice cu aceasta.

Scurta escapadă a femeii alături de un sătean din Mânzălești, județul Buzău, localitate în care venea periodic, s-a transformat într-un coșmar. Femeia, în vârstă de 45 de ani, locuiește în Franța însă vine frecvent în țară, la rudele sale din Lopătari și Mânzălești.

La o astfel de vizită, ea a prins drag de un băiat din sat, cu 18 ani mai tânăr decât ea, iar sentimentele au devenit pe parcurs din ce în ce mai intense și mai greu de stăpânit.

Femeia a continuat să comunice cu iubitul ei și după plecarea în Franța, atât telefonic, cât și prin intermediul rețelelor de socializare. După ce a scăpat și de ultimul dram de inhibiție, buzoianca stabilită în Franța a început să-i trimită mai tânărului amorez fotografii deocheate, pe care acesta le-a stocat în telefonul mobil.

S-a întâmplat ca pe fir să intre concubina tânărului din Lopătari, care a sărit ca arsă după când a descoperit fotografiile erotice în telefonul celui pe care-l știa ca fiindu-i partener de viață. După ce s-a lămurit cine este doamna din imagini, concubina, o tânără de 25 de ani, cu care are și un copil de 8 luni, i-a sugerat iubitului o cale de răzbunare din care poate aduce și folase materiale.

Ea l-a îndemnat pe tânărul de 25 de ani să o șantajeze pe „franțuzoaică”, această formă de presiune ținând aproape o lună. Victima a revenit în România, a făcut plângere la Poliție, iar sâmbătă s-a dus la întâlnirea cu tânărul, având asupra ei o mie de euro, bani marcați.

„La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă  de  bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Buzău.

Polițiștii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziții informatice. Șantajistul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. La data de 12 februarie 2023, instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.